Εταιρικό Προφίλ   ::   Επικοινωνία
Κορυφαία Προσαρμοστικότητα

Ο χώρος των logistics είναι από τους πλέον ανταγωνιστικούς, με καθημερινές αλλαγές και εξελίξεις, απαιτώντας από τις επιχειρήσεις την συνεχή και συνήθως άμεση προσαρμογή τους. Για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις αυτές, ένα σύγχρονο πληροφοριακό σύστημα logistics πρέπει να έχει υψηλό βαθμό προσαρμοστικότητας επιτρέποντας σε κατάλληλα εκπαιδευμένα στελέχη της επιχείρησης να πραγματοποιούν μόνοι τους και άμεσα τις απαιτούμενες αλλαγές και επεκτάσεις της λειτουργικότητας του συστήματος, μειώνοντας ταυτόχρονα σημαντικά το κόστος συντήρησής του.

Το Logistics Vision είναι από τα πλέον προσαρμόσιμα (adaptable) πληροφοριακά συστήματα logistics στον κόσμο, παρέχοντας την δυνατότητα στις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν το δικό τους εξελιγμένο πληροφοριακό σύστημα logistics χρησιμοποιώντας τις πρωτοποριακές δυνατότητες και την ειδική εργαλειοθήκη του. Μεταξύ άλλων προσφέρονται οι ακόλουθες δυνατότητες και εργαλεία:

Smart Logistics Attributes

Υποστήριξη απεριόριστου αριθμού έξυπνων χαρακτηριστικών logistics στα βασικά αντικείμενα του συστήματος όπως στα απόθεμα, είδη, πελάτες, παραλαβές και παραγγελίες.

Visual Logistics Scenario Builder

Το μοναδικό αυτό εργαλείο αξιοποιώντας τα παραπάνω έξυπνα χαρακτηριστικά, επιτρέπει την εύκολη δημιουργία επιχειρησιακών κανόνων και σύνθετων σεναρίων για διαδικασίες logistics όπως π.χ. συλλογή και ανατροφοδοσία καθώς και την μετέπειτα ανάθεσή τους σε συγκεκριμένα είδη, τύπους παραγγελιών, πελάτες, κλπ.

Visual Warehouse Designer

Είναι το σχεδιαστικό μέρος του εργαλείου Visual Warehouse Manager, το οποίο επιτρέπει την αρχική σχεδίαση και μετέπειτα συντήρηση των παραμέτρων logistics των αποθηκευτικών συστημάτων και άλλων λειτουργικών χώρων ενός κέντρου διανομής.

Software Development Enabler

Επιτρέπει την αξιοποίηση του περιβάλλοντος ανάπτυξης λογισμικού Dot Net της Microsoft για την επέκταση της λειτουργικότητας του συστήματος μέσω μηχανισμών "software exits".

Windows Forms Designer

Οι φόρμες δεδομένων (screen forms) και οι επιλογές (menus) στους σταθμούς εργασίας (Windows PCs) προσαρμόζονται ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες κάθε χρήστη. Το ίδιο ισχύει για την δημιουργία συντομεύσεων και κριτηρίων αναζήτησης, αγαπημένων (favorites), κα.

RF Menu Designer

Οι επιλογές στα ασύρματα τερματικά (RF menus) προσαρμόζονται ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της επιχείρησης.

Logistics Link Manager

Το εργαλείο αυτό είναι ένας "interface wizard" που επιτρέπει σε κατάλληλα εκπαιδευμένους διαχειριστές του συστήματος να δημιουργούν και συντηρούν (εύκολα και χωρίς την ανάπτυξη προγραμμάτων) τους απαιτούμενους μηχανισμούς ηλεκτρονικής ανταλλαγής δεδομένων του Logistics Vision με πληροφοριακά συστήματα ERP & MRP πελατών, προμηθευτών και συνεργατών.

jobs @ mantis   ::   όροι χρήσης
Copyright @ 2013 Mantis International. All rights reserved. Created by ma5t.