Εταιρικό Προφίλ   ::   Επικοινωνία
Front Line Solutions

Το εξειδικευμένο τμήμα Front Line Solutions της Mantis συνεργάζεται με τους σημαντικότερους κατασκευαστές που παρέχουν εξειδικευμένο εξοπλισμό για τον χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας. Οι λύσεις του FLS περιλαμβάνουν τη μελέτη, τη σχεδίαση, την εγκατάσταση και την υποστήριξη ασύρματων δικτύων και εξοπλισμού Auto-ID.

Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις (RF site survey, RF bridging, ex-van sales, sales force automation, proof of delivery, voice telephony, RFID, voice picking, pick to light picking, pick to cart, auto ID retail) καθώς και πλήρη τεχνική υποστήριξη.

Το τμήμα Front Line Solutions της Mantis έχει να επιδείξει πάρα πολλές εφαρμογές σύγχρονων τεχνολογιών στο χώρο των logistics, έχοντας στο πελατολόγιό της τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα και την Κύπρο στο χώρο του εμπορίου, της βιομηχανίας και των 3PL.

Παρέχει ακόμα την πλήρη υποστήριξη του δικτύου των θυγατρικών της Mantis International στην Πολωνία, τη Ρουμανία, το Ισραήλ και την Κύπρο και του δικτύου μεταπωλητών της σε χώρες της Ευρώπης (σε χώρες όπως η Ρωσία, η Λιθουανία, η Τσεχία, η Ουκρανία, η Βουλγαρία, η Ουγγαρία, η Σερβία, η Τουρκία κα.).

Το Logistics Vision που έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί από την Mantis σε συνδυασμό με τα προϊόντα αυτοματοποίησης και βελτιστοποίησης του κυκλώματος logistics μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων, συνθέτουν την ολοκληρωμένη λύση για το χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Το FLS της Mantis συνεργάζεται με τους σημαντικότερους κατασκευαστές hardware, όπως:

 • Motorola (Authorized Reseller)
  Barcode scanners, φορητά τερματικά και ασύρματη τεχνολογία (hand-held scanners, access points, wearable and fixed mount terminals, RFID, τηλεφωνία, κα.).
 • Datalogic (Authorized Reseller)
  Barcode scanners και φορητά τερματικά.
 • Zebra (Authorized Reseller)
  Θερμικοί, θερμικής μεταφοράς, βιομηχανικοί και φορητοί εκτυπωτές barcode.
 • Vocollect (Partner)
  Εξοπλισμός μετατροπής φωνής σε data και data σε φωνή.
 • Pick to Light (Partner)
  Ολοκληρωμένες λύσεις, με τη χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού, διεκπεραίωσης παραγγελιών.
 • Datamax - O’ Neil (Authorized Reseller)
  Εξοπλισμός παραγγελιοληψίας, Sales Force Automation, Ex-Van Sales κλπ.
 • Campium Networks (Authorized Reseller)
  Εξοπλισμός wireless bridging (συνδεσιμότητα κτιρίων για ασύρματη ανταλλαγή δεδομένων υψηλής ταχύτητας).
 • Cisco (Authorized Reseller)
  Ασύρματη τεχνολογία (access points, routers κα.).

Αναλώσιμα εκτυπωτών barcode

Προσφέρεται ευρεία γκάμα ετικετών, οποιασδήποτε διάστασης και ποιότητας, αλλά και μελανοταινιών για εκτυπωτές barcode. Όλα τα προϊόντα είναι διεθνώς εγκεκριμένων κατασκευαστών, προσφέροντας έτσι την απαραίτητη ποιότητα που απαιτείται.

Ολοκληρωμένες Λύσεις

Warehouse management (ασύρματο δίκτυο, barcode labeling)

RF site survey αποθηκών, εγκατάσταση και παραμετροποίηση εξοπλισμού, εκπαίδευση χρηστών, υποστήριξη και επισκευή εξοπλισμού. Αναβάθμιση των υπηρεσιών με νέες καινοτόμες τεχνολογίες, όπως cloud wireless management, VOIP telephony, intrusion detection κα.

RF Bridging

Πλήρης μελέτη τοποθέτησης των wireless bridges με χρήση Google map για ακριβές στίγμα με υψομετρικές μετρήσεις, παραμετροποίηση, εγκατάσταση και επισκευή εξοπλισμού και υποστήριξη χρηστών. Παροχή εξοπλισμού ανάλογα με την απόσταση της σύνδεσης των κτιρίων και τον όγκο των δεδομένων. Ενδεικτικά, υποστηρίζονται αποστάσεις από 100 μέτρα έως 100 χιλιόμετρα και όγκος δεδομένων από 10 έως 256 Mbps.

Ex-Van Sales (Τιμολόγηση επί αυτοκινήτου)

Ruggedized τερματικά και εκτυπωτές ετικετών και αποδείξεων για χρήση σε φορτηγά.

Sales Force Automation (SFA)

Ruggedized τερματικά με δυνατότητα σύνδεσης μέσω 3G για την παραλαβή και αποστολή των δεδομένων των πωλητών.

Proof of Delivery

Ruggedized τερματικά με δυνατότητα on-line σύνδεσης (π.χ. μέσω 3G) για την αποστολή των δεδομένων της παραλαβής και παράδοσης.

Voice Telephony

Εγκατάσταση και παραμετροποίηση τηλεφωνικών συσκευών μέσω του ασύρματου δικτύου, με δυνατότητα intrusion detection για το ασύρματο δίκτυο.

RFID

Δυνατότητα καταγραφής και διαχείρισης των προϊόντων μιας εταιρίας χωρίς την οπτική επαφή με το προϊόν, σε ειδικές περιπτώσεις όπου έχουμε αυτοματοποιημένη διαχείριση προϊόντων. Ruggedized τερματικά για την καταγραφή των προϊόντων μέσω RFID tags και εκτυπωτές ετικετών για την εκτύπωση τους.

Voice Picking

Τερματικά ειδικών εφαρμογών μετατροπής φωνής σε data και data σε φωνή με 100% επιτυχία. Κατάλληλα για ειδικές εφαρμογές Voice Picking όπου χρειάζεται ταχυκίνητο picking με ελευθερία χεριών καθώς και σε δύσκολες συνθήκες όπως στις περιπτώσεις των ψυγείων.

Pick to Light Picking

Σταθερός εξοπλισμός σε ράφια με ταχυκίνητα και μικρά σε όγκο προϊόντα. Η λύση αυτή ενδείκνυται για περιπτώσεις με μεγάλη ποσότητα παραγγελιών που απαιτούν μικρό χρόνο εξυπηρέτησης.

Pick to Cart

Ένα προϊόν κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου από την Mantis. Προσφέρει λύση για συλλογή ταυτόχρονων παραγγελιών σε καρότσι. Με τη λύση αυτή παρέχεται η δυνατότητα του μηδενισμού των λαθών κατά την διάρκεια της συλλογής.

Auto ID Retail

Τερματικά ειδικά για τον χώρο του λιανικού εμπορίου με δυνατότητα RF σύνδεσης.

Τεχνική Υποστήριξη

Site survey

Αξιολόγηση και πλήρης μελέτη των εγκαταστάσεων, για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του χώρου σε επίπεδο ραδιοκάλυψης.

Εγκατάσταση ασύρματου εξοπλισμού

Εγκατάσταση και παραμετροποίηση ασύρματου εξοπλισμού. Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης παρέχεται ολοκληρωμένη μελέτη των τεχνικών προδιαγραφών της εγκατάστασης.

Επισκευή Εξοπλισμού

Πλήρης τεχνική υποστήριξη του εξοπλισμού καθώς και άμεση επισκευή του από τυχόν βλάβες, από εξουσιοδοτημένους και ειδικευμένους τεχνικούς της Mantis.

Συμβόλαια Συντήρησης

Άμεση και πλήρης τεχνική υποστήριξη μέσω συμβολαίων συντήρησης, τα οποία καλύπτονται είτε από την Mantis, είτε απ’ ευθείας από τους βασικούς προμηθευτές με διεθνείς συμβάσεις υποστήριξης.

Εξωτερική Υποστήριξη

Παροχή άμεσης και on site τεχνικής υποστήριξης από ειδικευμένους τεχνικούς στους χώρους των πελατών.

Τηλεφωνική Υποστήριξη

Το πρώτο και σημαντικότερο σημείο για την κατανόηση ενός προβλήματος. Εξειδικευμένοι τεχνικοί καταγράφουν και επιλύουν τα προβλήματα που τυχόν προκύπτουν.

jobs @ mantis   ::   όροι χρήσης
Copyright @ 2013 Mantis International. All rights reserved. Created by ma5t.