Εταιρικό Προφίλ   ::   Επικοινωνία
   

Η Rusklimat είναι μια κορυφαία ρωσική εταιρία που παρέχει στους πελάτες της ένα ευρύ φάσμα εξοπλισμού και επαγγελματικών υπηρεσιών στο χώρο του κλιματισμού, εξαερισμού, θέρμανσης, και συστημάτων παροχής νερού. Η αποθήκη της εταιρείας έχει έκταση 18,000 τ.μ., χωρητικότητα για 29,800 θέσεις παλετών, και 3,500 θέσεις σε κάθε ζώνη αποθήκευσης. Εκτός από την εξυπηρέτηση των αναγκών της για αποθήκευση, παρέχει υπηρεσίες ασφαλούς φύλαξης εμπορευμάτων.

Κατά την επιλογή του προϊόντος λογισμικού για τη διαχείριση της αποθήκης και τον προμηθευτή του προϊόντος, η Rusklimat εστίασε πρωτίστως στην αξιολόγηση της ευελιξίας του συστήματος, συμπεριλαμβανομένης και της δυνατότητας χρήσης των ενσωματωμένων χαρακτηριστικών του για γρήγορη ανάπτυξη μεμονωμένων επιχειρηματικών διαδικασιών για κάθε πελάτη, ο οποίος κάνει χρήση των υπηρεσιών ασφαλούς φύλαξης της αποθήκης. Εκτός από τα χαρακτηριστικά του συστήματος, ο πελάτης εξέτασε την εμπειρία του προμηθευτή σε μεγάλα έργα εγκατάστασης της εφαρμογής WMS στη ρωσική αγορά. Το Logistics Vision Suite της Mantis από την ant Technologies επιλέχθηκε ως το σύστημα που όχι μόνο πληροί όλες τις λειτουργικές απαιτήσεις μιας επιχείρησης παροχής υπηρεσιών διανομής και logistics, αλλά και καταδεικνύει τα πλεονεκτήματα της στην πράξη. Αυτή την στιγμή, το σύστημα διαχειρίζεται με επιτυχία συγκροτήματα αποθήκης σε μια σειρά από μεγάλες ρωσικές επιχειρήσεις 3PL και διανομής.

Το έργο αφορά την εγκατάσταση του κύριου module του συστήματος Warehouse Vision, το Yard Management module, και το Billing module. Το σύστημα έχει σχεδιαστεί για να οργανώσει την αποτελεσματική διαχείριση των εργασιών στην αποθήκη παρέχοντας στη διεύθυνση και το προσωπικό της αποθήκης ένα ισχυρό σύνολο εργαλείων διαχείρισης. Το σύστημα λαμβάνει υπόψη τις απαιτήσεις της εταιρίας και των πελατών της για τον χειρισμό ενός ευρέος φάσματος διάφορων εμπορευμάτων εντός της αποθήκης, εξασφαλίζει ότι πληρούνται τα απαιτούμενα κριτήρια για την παραγωγικότητα και την ολοκλήρωση της παραγγελίας, και ελαχιστοποιεί το κόστος επεξεργασίας ανά μονάδα εμπορεύματος. Το σύστημα έχει εγκατασταθεί σε 40 σταθμούς εργασίας και υπάρχουν σχέδια να ενσωματωθεί με το λογιστικό σύστημα 1C.

Σχετικά με τη Rusklimat

Η Rusklimat είναι μία από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στην αγορά συστημάτων κλιματισμού στη Ρωσία. Σήμερα, η Rusklimat παρέχει ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών υπηρεσιών σχεδιασμού, ολοκλήρωσης και εγκατάστασης, προμήθειας, καθώς και εγγύησης και συντήρησης κλιματισμού, εξαερισμού, θέρμανσης, ύδρευσης, αποχέτευσης και συστημάτων επεξεργασίας νερού. Έχοντας ξεκινήσει τη λειτουργία της το 1996 στο λιανικό και σε μικρής κλίμακας χονδρικό εμπόριο στον τομέα του κλιματισμού, από την έναρξή της η Rusklimat ακολούθησε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για τα διάφορα τμήματα της αγοράς συστημάτων κλιματισμού, προσανατολισμένη στη βαθιά ανάπτυξη στην πράξη κάθε τμήματος ως στρατηγικής σημασίας. Μετά την επέκταση των αρμοδιοτήτων της επιχείρησης καθώς και της γεωγραφικής της παρουσίας, η Rusklimat σήμερα είναι μία από τις μεγαλύτερες αντιπροσωπίες πώλησης στη Ρωσία. Προς το παρόν, το δίκτυο εμπόρων περιλαμβάνει περίπου 3,500 επιχειρήσεις. Επιπλέον, η Rusklimat έχει το πιο εκτεταμένο και εξειδικευμένο δίκτυο λιανικής με παρουσία στη Μόσχα, Αγία Πετρούπολη, Astrakhan, Volgograd, Ομσκ, Togliatti, Rostov-on-Don, Ufa, Saratov, Kaluga, Barnaul, Tyumen, και Νοβοσιμπίρσκ. Μόνο το δίκτυο λιανικής στην πρωτεύουσα αποτελείται από 19 καταστήματα.

jobs @ mantis   ::   όροι χρήσης
Copyright @ 2013 Mantis International. All rights reserved. Created by ma5t.