Εταιρικό Προφίλ   ::   Επικοινωνία
   

Μια από τις σημαντικότερες επενδύσεις στην Εφοδιαστική Αλυσίδα πραγματοποίησε η Ορφεύς Βεϊνόγλου Α.Ε. Συγκεκριμένα η εταιρία προχώρησε στην προμήθεια του WMS της Mantis, Logistics Vision Suite. To λογισμικό εγκαταστάθηκε σε όλα τα Κέντρα Διανομής της εταιρίας (Οινόφυτα, Ελευσίνα, Θεσσαλονίκη), συνολικής στεγασμένης έκτασης 90,000 τ.μ. καθώς και στις θυγατρικές Orbit σε Ρουμανία, Βουλγαρία και Κύπρο. Ειδικά στο κέντρο διανομής Οινοφύτων, έχει υλοποιηθεί αυτοματοποίηση συλλογής παραγγελιών για έναν αποθέτη με την τεχνολογία Pick2Light, για την γρήγορη εκτέλεση των παραγγελιών.

Η Ορφεύς Βεϊνόγλου Α.Ε. μητρική εταιρία των εταιρών Orbit στην Βουλγαρία, Ρουμάνια, Σκόπια, Κύπρο και Λίβανο (Orphee Beinoglou International Transport) απασχολεί περισσότερα από 460 άτομα στον ελληνικό χώρο καθώς επίσης και περισσότερα από 1,000 συμπεριλαμβανομένου των θυγατρικών εταιριών της στα Βαλκάνια και στην Ελλάδα.

Η εταιρία δραστηριοποιείται στους τομείς των διεθνών και εθνικών μεταφορών εμπορευμάτων, στην παροχή υπηρεσιών Logistics, σχεδιασμό και εκτέλεση ιδιωτικών και επαγγελματικών μετακομίσεων σε Ελλάδα και το εξωτερικό, εξειδικευμένες υπηρεσίες μεταφορών έργων τέχνης και μουσειακών εκθέσεων καθώς και διαχείριση εμπορικών εκθεσιακών κέντρων και μεταφορές εκθεμάτων σε όλο τον κόσμο.

Από το 2003 έχει ιδρύσει με την επωνυμία Orbit Couriers S.A. θυγατρική εταιρία με έδρα την Αθήνα και υποκατάστημα στην Θεσσαλονίκη με αποκλειστικό έργο την αντιπροσώπευση της μεγαλύτερης κούριερ στον Κόσμο, την FedEx. H FedEx από το 2003, επέλεξε την Ο. Βεϊνόγλου ως στρατηγικό συνεργάτη, για την εξυπηρέτηση των πελατών της και την ανάπτυξη του μεριδίου της στην Ελληνικής αγορά.

jobs @ mantis   ::   όροι χρήσης
Copyright @ 2013 Mantis International. All rights reserved. Created by ma5t.