Εταιρικό Προφίλ   ::   Επικοινωνία
   

Με στόχο τον εξορθολογισμό των διαδικασιών στις αποθήκες της η Śnieżka (FFiL Śnieżka SA), ο κορυφαίος κατασκευαστής χρωμάτων και βερνικιών στην Πολωνία, αποφάσισε την εγκατάσταση του Warehouse Vision, το WMS εργαλείο του Logistics Vision Suite της Mantis.

Η Śnieżka, η οποία ξεκίνησε της λειτουργία της στην Πολωνία το 1984, είναι η μόνη εταιρία μεταξύ των μεγαλύτερων κατασκευαστών χρωμάτων στη χώρα η οποία έχει αναπτύξει της δραστηριότητές της χωρίς την υποστήριξη ξένου κεφαλαίου και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών της Βαρσοβίας. Σήμερα, η εταιρία απασχολεί πάνω από 500 άτομα και παράγει ετησίως περίπου 70 εκατομμύρια λίτρα ποικίλων χημικών προϊόντων που χρησιμοποιούνται στον κατασκευαστικό κλάδο στην Πολωνία και σε άλλες χώρες. Στο χαρτοφυλάκιο της Śnieżka περιλαμβάνονται brands αναγνωρισμένης φήμης από τους τελικούς πελάτες όπως η Śnieżka, η Magnat, η Vidaron, και η Foveo Tech.

Η διεθνής επιχειρηματική στρατηγική ανάπτυξης της Śnieżka συνίσταται στην ενίσχυση της θέσης της στην αγορά των χωρών στις οποίες έχει ήδη παρουσία (Ουκρανία, Λευκορωσία, Λιθουανία, Ρωσία και Μολδαβία) και μακροπρόθεσμα, στην επέκτασή της και σε άλλες χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, προκειμένου να γίνει ηγέτης στην περιοχή. Τέλος, η εταιρία σχεδιάζει και την αύξηση της παρουσίας της στη Γερμανία, τη Σλοβακία και άλλες χώρες της Δυτικής Ευρώπης.

Η σύμβαση που υπογράφηκε μεταξύ της Śnieżka και της Mantis Polska περιλαμβάνει την ανάπτυξη του Warehouse Vision σε όλες τις αποθήκες του ομίλου στην Πολωνία και σε άλλες χώρες, αρχής γενομένης από την αποθήκη του εργοστασίου της Śnieżka στην Ουκρανία.

jobs @ mantis   ::   όροι χρήσης
Copyright @ 2013 Mantis International. All rights reserved. Created by ma5t.