Εταιρικό Προφίλ   ::   Επικοινωνία
   

Η δεινή και παρατεταμένη οικονομική κρίση στην χώρα μας, δεν εμπόδισε τον όμιλο Μασούτη, να επενδύσει σε ένα νέο υπερσύγχρονο κέντρο διανομής στο Καβαλάρι της Θεσσαλονίκης. Άλλωστε ο στόχος τέτοιων επενδύσεων πάντα ήταν και συνεχίζει να είναι για τον όμιλο, η βελτιστοποίηση του κυκλώματος αποθήκευσης, διανομής και αποθεμάτων σε συνδυασμό με την αύξηση του επιπέδου εξυπηρέτησης των πελατών και συνεργατών του.

Ο όμιλος Μασούτη, o οποίος έχει ιδρυθεί το 1976 στην Θεσσαλονίκη, με τα 160 supermarkets και 15 cash & carries είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα στην Βόρεια Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Ο όμιλος βασίζεται στα εξελιγμένα πληροφοριακά συστήματα logistics της Mantis με την οποία και συνεργάζεται για αρκετά χρόνια. Έτσι και το νέο κέντρο διανομής του ομίλου στο Καβαλάρι Θεσσαλονίκης, το οποίο είναι από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης και αξιοποιεί τις πλέον εξελιγμένες τεχνολογίες, δεν μπορούσε παρά να τρέχει και να βασίζει όλες τις λειτουργίες του στο κορυφαίο πληροφοριακό σύστημα Logistics Vision της Mantis.

jobs @ mantis   ::   όροι χρήσης
Copyright @ 2013 Mantis International. All rights reserved. Created by ma5t.