Εταιρικό Προφίλ   ::   Επικοινωνία
   

Η PSB group, η οποία δραστηριοποιείται στην αγορά για πάνω από 13 χρόνια, είναι ο μεγαλύτερος χονδρέμπορος οικοδομικών υλικών στην Πολωνία, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 296 μικρές και μεσαίες οικογενειακές επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα. Η εταιρία διανέμει περισσότερα από 155,000 είδη προϊόντων που προέρχονται από 390 εγχώριους και ξένους προμηθευτές.

Προκειμένου να διατηρήσει την ηγετική της θέση στην Πολωνία και να υποστηρίξει αποτελεσματικά τη συνεχή επέκτασή της στην Ευρώπη, ο όμιλος έπρεπε να βελτιστοποιήσει τις πολύπλοκες διαδικασίες και λειτουργίες logistics. Η επιλογή και εγκατάσταση ενός προηγμένου τεχνολογικά και σύγχρονου πληροφοριακού συστήματος ήταν το πρώτο βήμα προς αυτό το στόχο. Μετά από ενδελεχή έρευνα αγοράς, ο όμιλος επέλεξε την πρωτοποριακή λύση Logistics Vision Suite (LVS) της Mantis την οποία εγκατέστησε η Mantis Polska, η θυγατρική της Mantis International στην Πολωνία και την κεντρική και βόρεια Ευρώπη.

Το έργο αφορά την κεντρική αποθήκη που υποστηρίζει το δίκτυο των κατά τόπους αποθηκών, οι οποίες λειτουργούν από τους χονδρέμπορούς της PSB και το δίκτυο καταστημάτων DIY της PSB. Το συγκρότημα της κεντρικής αποθήκης αποτελείται από 5 κτίρια, συμπεριλαμβανομένης μιας νεόκτιστης high bay αποθήκης με έκταση 10,000 τ.μ. και εξωτερικό χώρο αποθήκευσης. Μεταξύ των εργαλείων του LVS που θα εγκατασταθούν είναι το Gate Management, το οποίο θα βοηθήσει στην παρακολούθηση των οχημάτων που εισέρχονται και εξέρχονται από το συγκρότημα της αποθήκης καθώς επίσης και τη διαχείριση της φόρτωσης και εκφόρτωσης στις αποβάθρες.

jobs @ mantis   ::   όροι χρήσης
Copyright @ 2013 Mantis International. All rights reserved. Created by ma5t.