Εταιρικό Προφίλ   ::   Επικοινωνία
   

Η Agrino καθιερωμένη από το 1955 ως μια εταιρία παραγωγής και διανομής τροφίμων κορυφαίας ποιότητας και ασφάλειας, παρέχει στον Έλληνα και Ευρωπαίο καταναλωτή προϊόντα προστιθέμενης αξίας, κυρίως ελληνικής προέλευσης με σεβασμό στο περιβάλλον και στις σύγχρονες διατροφικές αξίες.

Η Agrino διαθέτει δύο μονάδες παραγωγής. Η πρώτη στο Αγρίνιο ιδρύθηκε το 1962 και στεγάζει και το Κέντρο Διανομής Δυτικής Ελλάδος. Η νέα υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής στην Σίνδο βρίσκεται στην Α' Ζώνη της Βιομηχανικής Περιοχής Θεσσαλονίκης και στεγάζει και το Κέντρο Διανομής Βορείου Ελλάδος. Το Κέντρο Διανομής Αθηνών στεγάζεται στη Λυκόβρυση Αττικής, σε ιδιόκτητο κτίριο συνολικής επιφάνειας 2,500 τ.μ.

Η συνολική έκταση των Εργοστασίων φτάνει τα 30,000 τ.μ., εκ των οποίων τα 13,000 καλύπτονται από βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Η Mantis ανέλαβε από κοινού με τον συνεργάτη της Ορόσημο Πληροφορική, την εγκατάσταση του σύγχρονου πληροφοριακού συστήματός της Logistics Vision και στα τρία κέντρα διανομής που διαθέτει η Agrino, ώστε να καλύψει πλήρως τις απαιτήσεις της επιχείρησης στο δύσκολο και απαιτητικό περιβάλλον της διαχείρισης των πολυσύνθετων logistics διαδικασιών της.

jobs @ mantis   ::   όροι χρήσης
Copyright @ 2013 Mantis International. All rights reserved. Created by ma5t.