Εταιρικό Προφίλ   ::   Επικοινωνία
   

Η Mantis μετά από πολλά χρόνια άριστης συνεργασίας με την εταιρία Γιώτης, επέκτεινε τη χρήση του Logistics Vision Suite και στο νέο κέντρο διανομής των προϊόντων της εταιρίας στη Μάνδρα Αττικής, συνολικού εμβαδού 9,000 τ.μ., καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες λειτουργίας του.

H εταιρία Γιώτης παράγει, συσκευάζει και διακινεί στη Ελλάδα και το εξωτερικό 100 διαφορετικά προϊόντα που ομαδοποιούνται στις ακόλουθες κατηγορίες: βρεφικές τροφές, ροφήματα, προϊόντα μαγειρικής, προϊόντα ζαχαροπλαστικής, επιδόρπια, τούρτες, παραδοσιακά γλυκίσματα, σοκολάτες, επιδόρπια ψυγείου, ημιέτοιμα γεύματα ζυμαρικών και ρυζιών.

Η Γιώτης είναι από τις ελάχιστες Ελληνικές επιχειρήσεις που εν μέσω κρίσης προχωράει σε σημαντικές επενδύσεις (ύψους 12 εκ. ευρώ την περίοδο 2012-2016) με στόχο τον εκσυγχρονισμό του μηχανολογικού εξοπλισμού καθώς και τη λειτουργία του νέου κέντρου διανομής των προϊόντων της. Η επένδυση αυτή αποτελεί συνέχεια του επιχειρηματικού σχεδίου 2006-2010, ύψους 8 εκ. ευρώ, μέσω του οποίου εκσυγχρονίστηκαν οι γραμμές παραγωγής και ο εξοπλισμός στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Αθήνα και εξαγοράστηκαν εγκαταστάσεις στην περιοχή του Αγρινίου.

Πέραν της διαχείρισης του νέου κέντρου διανομής της εταιρίας, η Mantis έχει υλοποιήσει με επιτυχία και άλλα σημαντικά έργα πληροφορικής στην εταιρία, με σημαντικότερο αυτό της διασφάλισης ποιότητας προϊόντων (HACCP) της Mantis, που χαρακτηρίστηκε μάλιστα από το Υπουργείο Ανάπτυξης ως Πρωτότυπο Ερευνητικό Έργο. Με βάση το σύστημα αυτό, όλα τα δεδομένα της Γιώτης καταχωρούνται και επεξεργάζονται σε εξειδικευμένες βάσεις ελέγχου ποιότητας και προδιαγραφών, με σκοπό την πλήρη παρακολούθηση της ιχνηλασιμότητας καθώς και της ασφάλειας και ποιότητας των προϊόντων της.

jobs @ mantis   ::   όροι χρήσης
Copyright @ 2013 Mantis International. All rights reserved. Created by ma5t.