Εταιρικό Προφίλ   ::   Επικοινωνία
   

Η εταιρία Moroccan Oil Ltd. ξεκίνησε με την πρωτότυπη θεραπεία Moroccan Oil η οποία έφερε την επανάσταση στη βιομηχανία περιποίησης μαλλιών και έκτοτε, η θετική της φήμη εξαπλώθηκε από στόμα σε στόμα από τις πασαρέλες στα σαλόνια ομορφιάς και στα editorial μόδας. Η πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και με αντιοξειδωτική δράση της φόρμουλας είναι αξεπέραστη και έχει θεαματικά αποτελέσματα. Τα προϊόντα Moroccan Oil πωλούνται ευρέως σε επιλεκτικά σαλόνια ομορφιάς σε όλο τον κόσμο.

Τον Μάρτιο του 2012, η Moroccan Oil επέλεξε τη Mantis Israel για να εγκαταστήσει το Logistic Vision 3 plus στα logistic sites της εταιρείας σε 4 χώρες: Καναδά, Η.Π.Α., Βραζιλία και Ισραήλ. Η επιτυχής εγκατάσταση LV3plus παρέχει στην Moroccan Oil μια πρωτοποριακή λύση διαχείρισης αποθήκης η οποία θα αυξήσει την παραγωγικότητα, θα διασφαλίσει την ακρίβεια στην καταγραφή του αποθέματος και θα επιτρέπει την ιχνηλασιμότητα του προϊόντος σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Heli Swissa, διευθύντρια μηχανογράφησης στην Moroccan Oil, δήλωσε: "Αποφασίσαμε να εγκαταστήσουμε μια λύση WMS προκειμένου να έχουμε τον πλήρη έλεγχο των αποθεμάτων μας. Επιλέξαμε τη Mantis Israel έπειτα από μια μακρά διαδικασία σύγκρισης διαφορετικών λύσεων. Ο λόγος για τον οποίο επιλέξαμε τη Mantis έγκειται στην προσωπική επαφή των ανθρώπων της και στο υψηλό επίπεδο επιστημονικής κατάρτισης του προσωπικού της. Είμαστε σίγουροι ότι θα είναι ένα πετυχημένο project."

Ο Yotam Ben Ari, διευθυντής της Mantis Israel συμπληρώνει: "Ο συνδυασμός του τοπικού κέντρου εγκατάστασης και υποστήριξης της Mantis Israel με τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές της Mantis International, θα μας επιτρέψουν να εκτελέσουμε με επιτυχία το έργο παρ' όλους τους περιορισμούς ενός πιεστικού προγράμματος που υπαγορεύει το διεθνές περιβάλλον."

jobs @ mantis   ::   όροι χρήσης
Copyright @ 2013 Mantis International. All rights reserved. Created by ma5t.