Εταιρικό Προφίλ   ::   Επικοινωνία
   

Η Logistic Plus είναι μεταξύ των κορυφαίων διανομέων ταχυκίνητων καταναλωτικών αγαθών και παρόχων υπηρεσιών logistics στην Ουκρανία, με έμφαση στην περιοχή του Κίεβο, Cherkassy, Chernigov, Vinnitsa και Zhitomir. Η εταιρία είναι αποκλειστικός προμηθευτής κορυφαίων διεθνών brands όπως η Unilever, η L 'Oreal, η SC Johnson, η Beiersdorf, η Bic, η Аphect, η Benckiser και η GlaxoSmithKline.

Η Logistics Plus με στόχο τη βελτιστοποίηση του δυναμικά επεκτεινόμενου τομέα των υπηρεσιών logistics, αποφάσισε να ξεκινήσει ένα πιλοτικό πρόγραμμα δοκιμής τεχνολογιών βασισμένων σε φωνητικές εντολές κατά τη διαδικασία διανομής στο συγκρότημα αποθηκών Α κατηγορίας, το οποίο καλύπτει μια έκταση 9,000 τ.μ.

Από το 2008, η ant Technologies, συνεργάτης της Mantis και ένας από τους κορυφαίους παρόχους πληροφοριακών συστημάτων στη Ρωσία και στα κράτη της CIS, παρέχει στη Logistics Plus συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες εγκατάστασης λογισμικού για τις αποθήκες της και τις λειτουργίες logistics. Το πιλοτικό πρόγραμμα το οποίο εγκαταστάθηκε από τους μηχανικούς της ant σε συνεργασία με το προσωπικό της Logistics Plus, βασίζεται στο Logistics Vision Suite της Mantis και στην τεχνολογική πλατφόρμα της Vocollect.

jobs @ mantis   ::   όροι χρήσης
Copyright @ 2013 Mantis International. All rights reserved. Created by ma5t.