Εταιρικό Προφίλ   ::   Επικοινωνία
   

Η Mantis, ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές λογισμικού και λύσεων διαχείρισης της Εφοδιαστικής Αλυσίδας στην Κεντρική - Ανατολική Ευρώπη, την Ρωσική Ομοσπονδία και το Ισραήλ, ανακοίνωσε σήμερα ότι η θυγατρική της στο Ισραήλ (Mantis Informatics Israel Ltd.) ολοκλήρωσε επιτυχώς την επέκταση του Logistics Vision Suite (LVS) στην O.P.S.I., τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της UPS στο Ισραήλ.

Η UPS είναι ένας από τους πρώτους πελάτες της Mantis στο Ισραήλ και ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους παρόχους υπηρεσιών logistics στη χώρα. Η εταιρία βασίζεται στο LVS για τη διαχείριση και τη βελτιστοποίηση των καθημερινών λειτουργιών logistics.

Πρόσφατα, η Mantis Israel ολοκλήρωσε την επέκταση του έργου που αφορά την εγκατάσταση της ιντερνετικής πλατφόρμας για τη UPS καθώς και την υποστήριξη του νέου της πελάτη MIRS, ο οποίος είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας στο Ισραήλ.

Σήμερα οι μεγαλύτεροι αποθέτες της UPS που διαχειρίζεται το LVS είναι η Nikken, η Datapool, η Tzag, η Techno - Rezef κλπ.

"Το Logistics Vision Suite της Mantis επελέγη για την πλούσια λειτουργικότητα και την ικανότητα να υποστηρίζει όλες τις ανάγκες της εφοδιαστικής αλυσίδας της UPS όπως επίσης και να υποστηρίζει τα φιλόδοξα σχέδια της εταιρίας για επέκταση. Επιβεβαίωση των παραπάνω αποτελούν η συνεχής βελτίωση και οι νέοι αποθέτες που εντάσσονται στην πλατφόρμα. Δεσμευόμαστε να υποστηρίζουμε τη UPS στα φιλόδοξα επεκτατικά της σχέδια" ανακοίνωσε η Mantis International.

jobs @ mantis   ::   όροι χρήσης
Copyright @ 2013 Mantis International. All rights reserved. Created by ma5t.