Εταιρικό Προφίλ   ::   Επικοινωνία
   

Η BTI Metals Center Ltd. και η 2XL Metal Products Ltd. είναι δύο ανεξάρτητες εταιρίες οι οποίες συνεργάζονται για να προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των πελατών τους. Η ΒΤΙ προμηθεύει προϊόντα και προφίλ αλουμινίου (ψήκτρες, κανάλια κλιματισμού, πάνελ για ηλεκτρονικές εφαρμογές) κατόπιν εξειδικευμένων παραγγελιών σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, μέταλλο από εγχώρια αποθέματα καθώς και turn - key λύσεις.

Η 2XL, αντιπρόσωπος των κορυφαίων παγκοσμίως κατασκευαστών μετάλλου, εμπορεύεται στην εγχώρια αγορά του Ισραήλ προϊόντα υψηλής ποιότητας διεθνώς αναγνωρισμένα και ασχολείται με την άμεση εισαγωγή μετάλλων εξαιρετικής ποιότητας όπως: αλουμίνιο για την αεροδιαστημική βιομηχανία αλλά και για το γενικότερο εμπόριο, κράμα χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα, χαλκό βηρυλλίου, κράμα χαλκού, χαλκό, νικέλιο, τιτάνιο, βολφράμιο, μαγνήσιο κλπ.

Όλα τα μέταλλα συνοδεύονται από πιστοποιητικό και υπεύθυνη δήλωση του κατασκευαστή σύμφωνα με τα αεροναυπηγικά και διεθνή πρότυπα.

Και οι δυο εταιρίες, ιδιωτικές από το 1991, δραστηριοποιούνται στην εγχώρια αλλά και τη διεθνή αγορά.

Η ΒΤΙ και η 2XL επέλεξαν το Logistics Vision Suite της Mantis για την οργάνωση του νέου logistics center στο Ισραήλ. Η λύση της Mantis θα διαχειρίζεται τις λειτουργίες αποθήκευσης και παραγωγής της BTI/2XL τηρώντας τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας της αεροδιαστημικής - AS9100.

Ο Nimrod Harel, Διευθυντής Εφοδιαστικής Αλυσίδας της BTI/2XL, δήλωσε: "Επιλέξαμε την Mantis Πληροφορική σαν προμηθευτή του Συστήματος Διαχείρισης Αποθήκης βάσει της δυνατότητάς του να φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο ασκούνται οι δραστηριότητές μας, επιτρέποντάς μας να λειτουργούμε με συνέπεια σε πολύ ανώτερο επίπεδο αποτελεσματικότητας και ακρίβειας στην αποθήκη μας."

Ο Yotam Ben Ari, Διευθυντής της Mantis Israel, συμπληρώνει: "Οι λειτουργίες logistics της BTI/2XL απαιτούν υψηλή ακρίβεια και ικανότητες ακριβούς διαχείρισης των αποθεμάτων τις οποίες εμείς, σαν προμηθευτές λογισμικού διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας μπορούμε να διαχειριστούμε αποτελεσματικά και παραγωγικά. Το SCM της BTI/2XL αποτελεί ένα έργο πρόκληση και χρειάζεται να παράσχουμε στον πελάτη μια πρωτοποριακή λύση η οποία θα ταιριάζει στις ανάγκες του σήμερα με τη δυνατότητα μελλοντικών τροποποιήσεων καθώς η εταιρία αναπτύσσεται."

jobs @ mantis   ::   όροι χρήσης
Copyright @ 2013 Mantis International. All rights reserved. Created by ma5t.