Εταιρικό Προφίλ   ::   Επικοινωνία
   

Η εταιρία TIM S.A. είναι από τις ηγέτιδες εταιρίες διανομής ηλεκτροτεχνικού εξοπλισμού στην Πολωνία συνδυάζοντας 25 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία με μια μοντέρνα επιχειρηματική προσέγγιση. Το ευρύ φάσμα των καινοτόμων λύσεων που εφαρμόζει η ΤΙΜ, την καθιστά την πιο σύγχρονη εταιρία του κλάδου της στην πολωνική αγορά. Η ΤΙΜ σαν χονδρέμπορος ηλεκτροτεχνικού υλικού προσφέρει σε μόνιμη βάση μια πλήρη σειρά σχετικών ειδών όπως καλώδια, σύρματα, συστήματα αγωγών καλωδίων, συσκευές, διακόπτες, συστήματα φωτισμού και βοηθητικά εργαλεία.

Το σύγχρονο κέντρο logistics της ΤΙΜ βρίσκεται σε μια έκταση 30,000 τ.μ. στη Siechnice κοντά στο Wrocław στη Νοτιοδυτική Πολωνία. Το δίκτυο διανομής της εταιρίας περιλαμβάνει επίσης 30 καταστήματα σε όλη τη χώρα. Το κέντρο logistics έχει αυτοματοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό, διασφαλίζοντας έτσι την αποτελεσματική, γρήγορη και χωρίς λάθη συλλογή και αποστολή των προϊόντων είτε στα καταστήματά της είτε απ' ευθείας στους πελάτες της.

Η απόφαση της ΤΙΜ να εγκαταστήσει την οικογένεια προϊόντων λογισμικού Logistics Vision Suite (LVS) της Mantis βασίστηκε στις απαιτήσεις οι οποίες προσδιορίστηκαν κατά τη διάρκεια της ανάλυσης της στρατηγικής της ΤΙΜ για την επόμενη 5ετία.

Το LVS διαχειρίζεται όλες τις σταθερές λειτουργίες αποθήκευσης σε παλέτες και κουτιά, υποστηρίζει τεμαχιακή διαχείριση, διαχείριση καλωδίων και συρμάτων, μονάδων διαλογής, κλπ. Το LVS ελέγχει επίσης και καθοδηγεί και τα παρακάτω αυτόματα συστήματα:

  • Σύστημα αυτόματης συλλογής και απόθεσης στροφίων διαμέτρου έως 120 εκ. το οποίο χρησιμοποιείται επίσης και για την αυτόματη περιτύλιξη και κόψιμο των καλωδίων και των συρμάτων.
  • Αυτόματος ραουλόδρομος τριών επιπέδων με σταθμούς συλλογής για τα μικρά σε μέγεθος αντικείμενα βασισμένους σε σύστημα Pick by Light.

Κατά την υλοποίηση του έργου, τα στελέχη της Mantis αντιμετώπισαν μια μεγάλη διαφοροποίηση στα συστήματα αποθήκευσης, στις διαδικασίες και τα προϊόντα τόσο στο κέντρο logistics όσο και στα 30 καταστήματα. Το κλειδί για την επιτυχία ήταν η έξυπνη προσαρμογή ώστε οι δυνατότητες του λογισμικού να ικανοποιούν τις ανάγκες του πελάτη.

Μέσω της εφαρμογής του LVS, η ΤΙΜ πέτυχε την ταχεία και αισθητή βελτίωση μιας σειράς διαδικασιών σε συγκεκριμένα στάδια της εφοδιαστικής αλυσίδας. Το LVS παρέχει στη διοίκηση τα απαραίτητα στοιχεία που απαιτούνται για τη χάραξη μιας ορθολογικής επιχειρησιακής πολιτικής η οποία με τη σειρά της μπορεί να βελτιώσει όχι μόνο την αποθήκευση των προϊόντων και τη διαχείριση της διανομής, αλλά και την εργασία των ατόμων που απασχολούνται τόσο στο κέντρο logistics όσο και στις αποθήκες των υποκαταστημάτων.

jobs @ mantis   ::   όροι χρήσης
Copyright @ 2013 Mantis International. All rights reserved. Created by ma5t.