Εταιρικό Προφίλ   ::   Επικοινωνία
   

H Express Publishing ιδρύθηκε το 1988 με στόχο να ανεβάσει το επίπεδο στη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας και θεωρείται από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες για την παραγωγή μιας μεγάλης ποικιλίας καινοτόμου διδακτικού υλικού. Έχει επίσης δημιουργήσει ειδικές εκδόσεις για τις πιο δημοφιλείς σειρές για της Αραβικές Χώρες, την Πολωνία, τη Ρωσία, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία.

Το υπερσύγχρονο Κέντρο Διανομής της εταιρίας βρίσκεται στο Μενίδι Αττικής και είναι συνολικής στεγασμένης έκτασης 7.000 τ.μ. Από το 2005 η εταιρία είχε επενδύσει στο πληροφοριακό σύστημα Logistics Vision Suite της Mantis, με στόχο να καλύψει όλο το φάσμα των logistics της.

Στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών και συστημάτων της, η εταιρία αποφάσισε να επενδύσει στη νέα πλατφόρμα λογισμικού Logistics Vision Suite 3plus. Το συγκεκριμένο έργο υλοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη αύξηση της παραγωγικότητας και ικανοποιώντας πλήρως τους στόχους της διοίκησης της Express Publishing.

jobs @ mantis   ::   όροι χρήσης
Copyright @ 2013 Mantis International. All rights reserved. Created by ma5t.