Εταιρικό Προφίλ   ::   Επικοινωνία
   

Η Mediprime δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας, έναν από τους πιο ευαίσθητους, ανθρωποκεντρικούς και απαιτητικούς κλάδους, επιδιώκοντας συνεχώς την απόλυτη αξιοπιστία και αρτιότητα στα προϊόντα, τα μηχανήματα και τις υπηρεσίες της. Διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων κάθαρσης και κορυφαίου επιπέδου νεφρολογικά ιατροτεχνολογικά προϊόντα και υπηρεσίες, με νεφρολογικά φαρμακευτικά προϊόντα.

Η εταιρία ακολουθεί και εναρμονίζει στις δραστηριότητές της τα πλέον σύγχρονα και προηγμένα τεχνολογικά πρότυπα. Έχοντας ως ακρογωνιαίο λίθο την πίστη στην επιστήμη και το σεβασμό της ανθρώπινης ζωής, κύριο στόχο της αποτελεί η ικανοποίηση των αναγκών των ασθενών.

Στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης του κυκλώματος της εφοδιαστικής της αλυσίδας, η Mediprime επένδυσε στο πληροφοριακό σύστημα Logistics Vision της Mantis, με σκοπό τη βελτιστοποίηση των ιδιαίτερων διαδικασιών logistics της επιχείρησης. Το Logistics Vision, πέρα από τις διαδικασίες αποθήκευσης και διακίνησης, θα υποστηρίζει επίσης την πλήρη ιχνηλασιμότητα των προϊόντων, αλλά και το κύκλωμα αποθήκευσης των ανταλλακτικών και των εργασιών service και υποστήριξης της Mediprime.

jobs @ mantis   ::   όροι χρήσης
Copyright @ 2013 Mantis International. All rights reserved. Created by ma5t.