Εταιρικό Προφίλ   ::   Επικοινωνία
   

Η Mantis μέσω του συνεργάτη της ANT Technologies στη Ρωσία και η Metro Group Logistics, συμφώνησαν στην υλοποίηση του WMS Logistics Vision Suite στο δίκτυο αποθηκών της MGL στο Noginsk της Ρωσίας. Η Metro Group Logistics είναι μέλος της Metro Group και παρέχει υπηρεσίες logistics για τα εμπορικά τμήματά της (Metro Cash & Carry, Media Markt).

Το έργο θα υλοποιηθεί σταδιακά και στις 6 εγκαταστάσεις της MGL συνολικής έκτασης 75,000 τ.μ και θα αφορά περισσότερους από 400 χρήστες του Logistics Vision. Στα πλαίσια της υλοποίησης θα χρησιμοποιηθούν και τεχνολογίες voice της Vocollect για βελτίωση της παραγωγικότητας.

Στο πρώτο στάδιο θα υλοποιηθεί το σύστημα Logistics Vision Yard για την διαχείριση των ανοικτών χώρων αποθήκευσης. Με αυτό το σύστημα θα δίνεται η δυνατότητα να προγραμματίζονται οι παραλαβές και οι παραδόσεις των προμηθευτών σε ορισμένα χρονικά παράθυρα και να έχουν ολοκληρωμένη διαχείριση επιστροφών και επαναχρησιμοποιούμενων συσκευασιών. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η αντιμετώπιση των περίπλοκων λειτουργιών της αποθήκης που σχετίζονται με την διαχείριση κατεψυγμένων προϊόντων, φρέσκων λαχανικών και φρούτων και λοιπών κατηγοριών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών.

jobs @ mantis   ::   όροι χρήσης
Copyright @ 2013 Mantis International. All rights reserved. Created by ma5t.