Εταιρικό Προφίλ   ::   Επικοινωνία
   

Η Προνομιούχος Ανώνυμος Εταιρία Γενικών Αποθηκών της Ελλάδος (Π.Α.Ε.Γ.Α.Ε.) επέλεξε το πληροφοριακό σύστημα Logistics Vision της Mantis, για την οργάνωση και διαχείριση των κέντρων διανομής της. Η Π.Α.Ε.Γ.Α.Ε. είναι η παλαιότερη εταιρία παροχής υπηρεσιών αποθήκευσης με έτος ίδρυσης το 1907 και σήμερα καλύπτει όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων που αφορούν στην παροχή υπηρεσιών 3PL. Είναι 100% θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, αλλά λειτουργεί ανεξάρτητα βάσει του Ν.Δ. 3077/54.

Το Logistics Vision θα εγκατασταθεί στις αποθήκες που διαθέτει η εταιρία, συνολικής έκτασης 105.000 m2 στεγασμένων χώρων και 1.100.000 m2 γηπέδων, αποτελώντας τη μεγαλύτερη ενιαία εγκατάσταση logistics στον Ελλαδικό χώρο, διαθέτοντας επιπλέον χώρους τελωνειακών και φορολογικών αποθηκών.

Σε συνδυασμό με τεχνολογίες ασύρματων τερματικών, το σύστημα θα διαχειρίζεται όλο το φάσμα εργασιών της εφοδιαστικής αλυσίδας, βελτιστοποιώντας έτσι όλες τις δραστηριότητες των βασικών αντικειμένων της εταιρίας, όπως οι υπηρεσίες 3PL, αποθήκευσης και διαχείρισης αυτοκινήτων, αλλά και αποθήκευσης και φυσικής ανάκλησης αρχειακού υλικού.

jobs @ mantis   ::   όροι χρήσης
Copyright @ 2013 Mantis International. All rights reserved. Created by ma5t.