Εταιρικό Προφίλ   ::   Επικοινωνία
   

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η μετεγκατάσταση του πληροφοριακού συστήματος Logistics Vision στο νέο κέντρο διανομής της Y-Logimed. Το κέντρο διανομής διαθέτει πάνω από 4,000 m2, καθώς και ειδικούς ψυκτικούς θαλάμους και διαχειρίζεται περισσότερους από 5,000 κωδικούς προϊόντων.

Η Y-Logimed είναι μέλος της Marfin Investment Group (MIG) και θυγατρική του Ομίλου Υγεία, με αντικείμενο την εμπορία, διανομή και προμήθεια ιατροτεχνολογικών προϊόντων. Η εταιρία διαχειρίζεται ένα ευρύ φάσμα ιατροτεχνολογικών προϊόντων και δύναται να εξοπλίσει από ένα ιατρείο, με τα απαραίτητα αναλώσιμα υλικά, έως ένα νοσοκομείο, με υπερσύγχρονα ιατρικά μηχανήματα.

Ως Κεντρικός Προμηθευτικός Οργανισμός (GPO) του μεγαλύτερου Ομίλου υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, η εταιρία διαθέτει την κατάλληλη υποδομή και τεχνογνωσία για να διαχειριστεί οποιοδήποτε αίτημα προμήθειας, αποθήκευσης και εφοδιασμού ιατροτεχνολογικών προϊόντων. Παράλληλα, η εταιρία έχει αναπτύξει ένα εκτενές δίκτυο πωλήσεων στην ευρύτερη ελληνική αγορά υγείας, με ομάδες και δομές πωλήσεων που εξυπηρετούν τα περισσότερα δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας.

jobs @ mantis   ::   όροι χρήσης
Copyright @ 2013 Mantis International. All rights reserved. Created by ma5t.