Εταιρικό Προφίλ   ::   Επικοινωνία
   

Η εταιρία Εμμ. Δ. Κουμάκης Α.Ε. ιδρύθηκε το 1979 και είναι πρωτοπόρα στον τομέα των βιομηχανικών προϊόντων που εξυπηρετούν τη μετάδοση κίνησης, τη μεταφορά φορτίων και την κατασκευή ειδικού εξοπλισμού βιομηχανικής χρήσεως.

Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις εργοστασιακών χώρων, γραφείων διοίκησης και αποθηκών στην ΒΙ.ΠΕ. Θεσσαλονίκης. Επίσης διαθέτει χώρους παραγωγής, αποθήκες, ιδιόκτητα καταστήματα πώλησης, εκθετήρια και γραφεία διακίνησης στη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και το Ηράκλειο Κρήτης, συνολικής έκτασης πάνω από 22,000 m2. Διαθέτει επίσης θυγατρικές εταιρίες στη Σερβία, στη Βουλγαρία, στη Ρουμανία, στην Τουρκία, στην Αλβανία, στο Κόσσοβο και στη FYROM.

Στα πλαίσια των συνεχών επενδύσεων, η Κουμάκης επένδυσε στο πληροφοριακό σύστημα Logistics Vision της Mantis για την αναδιοργάνωση του κυκλώματος της εφοδιαστικής της αλυσίδας, μέσω του οποίου γίνεται όλη η διαχείριση των δραστηριοτήτων logistics της επιχείρησης, με στόχο την πλήρη κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών και απαιτήσεων των πελατών της.

Παράλληλα εγκατέστησε και το πληροφοριακό σύστημα Inventory Vision για υψηλότερα επίπεδα εξυπηρέτησης πελατών και χαμηλότερα κόστη διαχείρισης των αποθεμάτων. Με αυτό τον τρόπο κατάφερε να πετύχει το μέγιστο επίπεδο εξυπηρέτησης, σε συνδυασμό με τη μείωση των αποθεμάτων της.

jobs @ mantis   ::   όροι χρήσης
Copyright @ 2013 Mantis International. All rights reserved. Created by ma5t.