Εταιρικό Προφίλ   ::   Επικοινωνία
   

Η εταιρία Διανομεύς ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1997 από επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο των τροφίμων, με στόχο να καλύψει τον απαιτητικό τομέα της τροφοδοσίας των χώρων μαζικής εστίασης σε όλη την Ελλάδα. Διανέμει καθημερινά στην Ελληνική αγορά είδη άριστης διατροφικής ποιότητας σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, χώρους γρήγορης εστίασης, εταιρίες catering, καφετέριες, κυλικεία εταιριών, αεροπορικές και ναυτιλιακές εταιρίες και γενικά επιχειρήσεις μαζικής εστίασης κάθε μεγέθους.

Η Διανομεύς μεταφέρθηκε πρόσφατα σε υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο Αττικής. Η διανομή των προϊόντων γίνεται με ιδιόκτητα σύγχρονα οχήματα ελεγχόμενης θερμοκρασίας, τα οποία σε συνδυασμό με το ειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό εξασφαλίζουν την μεταφορά και παράδοση των προϊόντων σε άριστη κατάσταση.

Για την οργάνωση του κυκλώματος logistics του νέου κέντρου διανομής, η εταιρία επέλεξε το πληροφοριακό σύστημα Logistics Vision της Mantis. Πρόσφατα επίσης επέλεξε και το Inventory Vision για την αποτελεσματικότερη διοίκηση των αποθεμάτων της.

jobs @ mantis   ::   όροι χρήσης
Copyright @ 2013 Mantis International. All rights reserved. Created by ma5t.