Εταιρικό Προφίλ   ::   Επικοινωνία
   

Η Mantis, ηγετική εταιρία ανάπτυξης λογισμικού WMS σε περισσότερες από 20 χώρες στην Κεντρική και Νότιο-Ανατολική Ευρώπη, Ρωσία / Πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες και Μέση Ανατολή, παρέχει τις λύσεις διαχείρισης αποθήκης στη ZETFarma Logistics, τη μεγαλύτερη τουρκική εταιρία παροχής υπηρεσιών logistics στη φαρμακευτική βιομηχανία.

Η ZETfarma παρέχει στον πελάτη της ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών logistics, όπως αποθήκευση, διανομή, ανασυσκευασία, ITS 2D καθώς επίσης και άλλες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας στις εγκαταστάσεις της, που καλύπτουν 65,000 τ.μ.. Επιπλέον, λόγω των αυστηρών κανονισμών και της νομοθεσίας στην τουρκική αγορά φαρμακευτικών προϊόντων, η εταιρία χρειαζόταν μια λύση ικανή να παρέχει ορατότητα και διαφάνεια σε όλες τις λειτουργίες της αποθήκης καθώς επίσης και πλήρη ιχνηλασιμότητα των προϊόντων σε όλα τα στάδια της εφοδιαστικής αλυσίδας μέχρι και την παράδοση στο σημείο πώλησης. Ιδιαίτερα σημαντική ήταν επίσης η ικανότητα του συστήματος να διασυνδεθεί με το ERP σύστημά της.

Μετά από εκτεταμένη έρευνα και αξιολόγηση όλων των διαθέσιμων λύσεων WMS στην τουρκική αγορά, η ZETfarma αποφάσισε να επιλέξει το Logistics Vision Suite (LVS) ως λύση που πρέπει να χρησιμοποιείται σε όλα τα στάδια της εφοδιαστικής αλυσίδας. Το LVS παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία για να βοηθήσει τη ZETfarma να συμβαδίσει με την πολυπλοκότητα των κανονισμών και των κατευθυντήριων γραμμών. Η Διαχείριση Ιχνηλασιμότητας είναι ένα πλήρες σύνολο λειτουργιών και εφαρμογών που υποστηρίζει ολοκληρωτικά τη διαδικασία Upstream & Downstream ιχνηλασιμότητας και εγγυάται τη λεπτομερή παρακολούθηση και τον έλεγχο του κάθε προϊόντος καθ' όλη τη διάρκεια της κίνησής του. Σήμερα αρκετοί πελάτες της ZETfarma λειτουργούν ήδη στο περιβάλλον του LVS με σκοπό να ενσωματωθούν όλοι στο εγγύς μέλλον.

"Ερευνήσαμε διεξοδικά την τουρκική αγορά για λύσεις που θα ήταν σε θέση να υποστηρίξουν τις απαιτητικές λειτουργίες της Εφοδιαστικής Αλυσίδα μας, αλλά στο τέλος η απόφαση ήταν πολύ εύκολη, καθώς το LVS ήταν το μόνο που θα μπορούσε να μας δώσει τη λειτουργικότητα και τα εργαλεία ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας την υψηλότερη δυνατή εξυπηρέτηση", δήλωσε η κα Satiye Ozturk, Γενική Διευθύντρια της ZETfarma Logistics.

"Καλωσορίζουμε τη ZETfarma στην "οικογένεια" του συστήματος LVS στην Τουρκία. Είμαστε σίγουροι ότι η εκτενής εμπειρία της Mantis στις αγορές των φαρμακευτικών προϊόντων και των 3PL καλύπτει ιδανικά τις ανάγκες και τις προσδοκίες της ZETfarma", δηλώνει ο Νίκος Σιλιβέστρος, Business Development Manager της Mantis International και συνεχίζει: "Η Mantis είναι η μόνη πολυεθνική εταιρία ανάπτυξης λογισμικού που έχει επενδύσει μακροπρόθεσμα και σημαντικά στην Τουρκία. Ως αποτέλεσμα, πολλές γνωστές επιχειρήσεις στην Τουρκία βασίζονται στο LVS για τη διαχείριση και τη βελτιστοποίηση των λειτουργιών των κέντρων διανομής τους. Η Mantis θα συνεχίσει να ενισχύει τους πόρους της αλλά και την παρουσία της στην αγορά της Τουρκίας στα επόμενα χρόνια ".

jobs @ mantis   ::   όροι χρήσης
Copyright @ 2013 Mantis International. All rights reserved. Created by ma5t.