Εταιρικό Προφίλ   ::   Επικοινωνία
   

Η Mantis, ηγετική ευρωπαϊκή εταιρία ανάπτυξης λογισμικού WMS, παρέχει τις λύσεις διαχείρισης αποθήκης στην Orbico Group, μιας μεγάλης ευρωπαϊκής εταιρίας που αποθηκεύει και διανέμει ένα μεγάλο αριθμό παγκοσμίως γνωστών προϊόντων, όπως προϊόντα φροντίδας, ομορφιάς, τρόφιμα, ηλεκτρικές συσκευές, φαρμακευτικά προϊόντα, παιχνίδια, υφάσματα, τσιγάρα κλπ.

Η Orbico δραστηριοποιείται σε 17 χώρες. Η Mantis εγκατάστησε το WMS πρωτίστως στην Orbico Ουγγαρίας όπου και συνεχίζει να λειτουργεί μέχρι σήμερα ενώ ακολούθησαν η Σερβία, η Ρουμανία, η Μολδαβία και τα Σκόπια.

Η Orbico Group συνεργάζεται με περισσότερους από 50 προμηθευτές, διαχειρίζεται περισσότερες από 200 παγκόσμιες και τοπικές μάρκες και εξυπηρετεί περισσότερους από 40,000 πελάτες. "Η μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαχειρίζεται η Orbico απαιτεί υψηλή ευελιξία και ικανότητα για γρήγορη προσαρμογή στις αλλαγές της αγοράς", επισημαίνει ο κ. Stjepan Roglic Αντιπρόεδρος της Orbico Group. "Το Logistics Vision Suite της Mantis ήταν το μόνο σύστημα που θα μπορούσε να καλύψει όλες τις ανάγκες μας, σε τρέχουσες λειτουργίες αλλά και σε μελλοντικά σχέδια επέκτασης της εταιρίας".

"Κάναμε μια εκτενή έρευνα των διαθέσιμων λύσεων WMS στην ευρωπαϊκή αγορά που είναι ικανή να υποστηρίξει απαιτητικές λειτουργίες της εφοδιαστικής αλυσίδας. Το Logistics Vision Suite επικράτησε έναντι των ανταγωνιστών της, όχι μόνο λόγω της πλούσιας λειτουργικότητας του, αλλά κι επειδή μας έδωσε τα εργαλεία και τη γνώση ώστε να είμαστε πλέον αυτόνομοι και ανεξάρτητοι από τον προμηθευτή", λέει η κα Ivanka Ivanova Logistics Manager της Orbico Βουλγαρίας υπεύθυνη για την εκτέλεση της διαδικασίας επιλογής.

jobs @ mantis   ::   όροι χρήσης
Copyright @ 2013 Mantis International. All rights reserved. Created by ma5t.