Εταιρικό Προφίλ   ::   Επικοινωνία
   

Η Siton Online, είναι το πρώτο e-Commerce Σούπερ Μάρκετ στο Ισραήλ. Η εταιρία προσφέρει στον καταναλωτή μια προηγμένη ψηφιακή εφαρμογή μέσω Web, επιτρέποντάς του να αγοράσει διαδικτυακά οικιακά αγαθά και τρόφιμα σε τιμές χονδρικής.

Η Siton διαχειρίζεται αποτελεσματικά τη διανομή μέσω ενός Dark Store που βρίσκεται στο κέντρο του Ισραήλ και παραδίδει χιλιάδες παραγγελίες κάθε εβδομάδα σε όλη τη χώρα. Το Dark Store είναι ουσιαστικά ένα κέντρο διανομής που έχει σχεδιαστεί και βελτιστοποιηθεί ώστε να εξυπηρετεί τις διαδικασίες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η εκτεταμένη εμπειρία της Mantis σε λύσεις WMS για εξελιγμένα e-shops και κορυφαία διεθνή Super / Hyper-markets, καθώς επίσης και η μακροχρόνια και επιτυχημένη παρουσία της στο Ισραήλ, ήταν οι βασικοί λόγοι που οδήγησαν την Siton να επιλέξει την Mantis για τις ανάγκες της στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Το έργο βασίστηκε στο Logistics Vision Suite 3plus, καθώς επίσης και σε λύσεις Pick2Cart (βασιζόμενο σε πολλαπλές παραγγελίες), Picking μέσω RF τερματικών, Touch Screen Packing & Checking Stations, κλπ.

Η λύση επιτρέπει στη Siton να παραδίδει τις παραγγελίες των πελατών με μεγάλη ακρίβεια, χαμηλό λειτουργικό κόστος και υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης. Όλα τα εμπορεύματα φθάνουν στους πελάτες χωρίς φθορές και στη σωστή ποσότητα, χάρη στην εργασία που γίνεται στις περιοχές ελέγχου και συσκευασίας. Ο αριθμός των ανθρώπων που κάνουν τη συλλογή των αγαθών δεν είναι πολύ μεγάλος χάρη στη λύση Pick2Cart Multiple Order Picking που διαχειρίζεται επιτυχώς μέσω του LVS.

Η Siton είναι ο ηγέτης στην Ισραηλινή αγορά στον τομέα των super-markets και η Mantis είναι υπερήφανη που συνεργάζεται μαζί της.

jobs @ mantis   ::   όροι χρήσης
Copyright @ 2013 Mantis International. All rights reserved. Created by ma5t.