Εταιρικό Προφίλ   ::   Επικοινωνία
   

Η όλη επένδυση έρχεται την κατάλληλη στιγμή αφού η Mantis το τελευταίο διάστημα επεκτείνεται στρατηγικά σε μια σειρά από νέες χώρες, ενώ πρόσφατα ανακοίνωσε και μια εξελιγμένη νέα έκδοση της πλατφόρμας Logistics Vision με επιπλέον υποσυστήματα, που καλύπτουν όλες τις τελευταίες τάσεις αλλά και ανάγκες του κλάδου.

Οι προηγμένες τεχνολογικά λύσεις της Mantis σε συνδυασμό με την εξωστρεφή φιλοσοφία της εταιρίας, της επιτρέπουν την επέκταση και πέραν των ελληνικών συνόρων. Με παρουσία ήδη σε περισσότερες από 22 χώρες η Mantis παρέχει λύσεις σε περισσότερες από 400 επιχειρήσεις, πολλές από αυτές πολυεθνικές με ηγετική θέση στο χώρο των logistics, των διανομών, της βιομηχανίας και της λιανικής.

Με την επενδυτική υποστήριξη της Odyssey Venture Partners θα στηριχθεί η επέκταση της εταιρίας στην Βόρεια και Νότια Αμερική ώστε να τοποθετηθεί στρατηγικά με τέτοιο τρόπο που θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί το κενό της παγκόσμιας αγοράς μιας ευέλικτης και προσαρμοσμένης λύσης WMS. Το Logistics Vision Suite αποτελεί το μόνο πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης αποθήκης και εφοδιαστικής αλυσίδας που υιοθετείται και προσαρμόζεται με ευκολία από μεγάλους οργανισμούς ώστε να καλυφθούν άμεσα ιδιαίτερα εξειδικευμένες και απαιτητικές ανάγκες.

Με έδρα το Palo Alto και την Αθήνα η Odyssey Venture Partners, επενδύει στρατηγικά σε νέες εταιρίες τεχνολογίας πληροφορικής. Ο νέος επενδυτής έρχεται συμπληρωματικά του πρώτου επενδυτικού κεφαλαίου της Vectis Capital.

"Η χρηματοδότηση της Odyssey αποτελεί de facto απόδειξη της προοπτικής ανάπτυξης και της δυναμικής της Mantis", εξήγησε ο κος Γιάννης Παναγιωτόπουλος πρόεδρος και CEO της Mantis.

Mantis δημιούργησε μια καινοτόμα πλατφόρμα που από μόνη της αποτελεί άλμα στις τεχνολογίες WMS και logistics, η οποία παρέχει πραγματική ευελιξία και προσαρμοστικότητα ώστε η υλοποίηση να πραγματοποιείται άμεσα ακόμα και στις πιο απαιτητικές εγκαταστάσεις μεγάλων οργανισμών ώστε να δημιουργούνται οικονομίες κλίμακας και να επιτυγχάνεται το χαμηλότερο δυνατό κόστος κτήσης αλλά και η άμεση απόσβεση της επένδυσης," αναφέρει ο κος Σπύρος Τραχάνης, Managing Partner, και αντιπρόεδρος της Odyssey και συνεχίζει: "Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την Mantis με στόχο την επιτάχυνση της επέκτασης της εταιρίας σε νέες αγορές".

jobs @ mantis   ::   όροι χρήσης
Copyright @ 2013 Mantis International. All rights reserved. Created by ma5t.