Εταιρικό Προφίλ   ::   Επικοινωνία
   

Σε συνέχεια του πλάνου επέκτασής της, η Mantis ανακοίνωσε την ίδρυση της θυγατρικής της εταιρίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, Mantis Informatics, Inc. με έδρα την Ατλάντα.

Η εν λόγω θυγατρική θα είναι υπεύθυνη για την επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρίας στη Βόρεια και Νότια Αμερική. Η επέκταση ήρθε σαν απαίτηση στην υψηλή ζήτηση του μοναδικού και καινοτόμου παγκοσμίως προϊόντος WMS της Mantis.

Η πλατφόρμα της Mantis αντιπροσωπεύει την κορυφαία εξέλιξη στην τεχνολογία WMS / logistics, προσφέροντας υψηλή προσαρμοστικότητα και ευελιξία που επιτρέπει ταχύτατες υλοποιήσεις. Ικανοποιεί με ευκολία τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών επιχειρήσεων και τις βοηθά να επιτύχουν πραγματικά γρήγορη απόσβεση της επένδυσης σε συνδυασμό με το κόστος κτήσης. Αυτός ο ισχυρισμός έρχεται σε συνέχεια της θέσης που έχει κατοχυρώσει η Mantis, ανταγωνιζόμενη με τα καλύτερα διεθνή συστήματα WMS.

"Είμαι ενθουσιασμένος που θα ηγηθώ της επέκτασης του Ομίλου Mantis σε Βόρεια και Νότια Αμερική" αναφέρει ο κ. Σπύρος Γεωργιάδης, Διευθυντής της Mantis America και συνεχίζει: "προσδοκώ το λογισμικό της Mantis να γίνει το προϊόν επιλογής για πολλές φιλόδοξες εταιρίες σε κάθε σημείο της Αμερικής στα επόμενα χρόνια".

"Η επέκτασή μας στην Αμερική είναι φυσικό επακόλουθο της επιτυχίας μας στην Ευρώπη αλλά και σε άλλες περιοχές" αναφέρει ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Mantis, κ. Γιάννης Παναγιωτόπουλος και προσθέτει: "δεσμευόμαστε να χτίσουμε μια μακρά παρουσία στην αγορά της Αμερικής και να επενδύσουμε σε μακροχρόνιες συνεργασίες και σχέσεις με τους πελάτες μας".

jobs @ mantis   ::   όροι χρήσης
Copyright @ 2013 Mantis International. All rights reserved. Created by ma5t.