Εταιρικό Προφίλ   ::   Επικοινωνία
   

Η Sarmed είναι μια πρωτοπόρος Ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των υπηρεσιών logistics. Kύριο μέλος ενός ομίλου εταιριών που καλύπτουν όλο το φάσμα των υπηρεσιών της εφοδιαστικής αλυσίδας, η Sarmed είναι η πρώτη ιδιωτική εταιρία που ξεκίνησε τη διαχείριση τελωνειακών αποθηκών πριν από περίπου 25 χρόνια και κατέχει μια από τις ηγετικές θέσεις στον κλάδο 3rd Party Logistics, προσφέροντας προηγμένες υπηρεσίες ξηρού αλλά και ψυχρού φορτίου.

Η Sarmed καλύπτει τη διαχείριση κάθε είδους καταναλωτικού αγαθού, από πολύ μικρά αντικείμενα μέχρι επαγγελματικά οχήματα. Ακόμη, ειδικεύεται στην μελέτη, σχεδίαση, κατασκευή και ανάπτυξη αποθηκευτικών συγκροτημάτων και εμπορευματικών κέντρων ειδικών απαιτήσεων.

Στο πλαίσιο της επέκτασης των δραστηριοτήτων της αλλά και της βελτίωσης της υπάρχουσας πληροφοριακής υποδομής της η Sarmed επέλεξε την Mantis και την πλατφόρμα Logistics Vision Suite. Με το νέο σύστημα η Sarmed σκοπεύει να ενσωματώσει αρκετές διαφορετικές πρακτικές που θα βελτιώσουν το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους αποθέτες της, οι οποίοι ανήκουν σε πολλούς και διαφορετικούς επιχειρηματικούς κλάδους.

jobs @ mantis   ::   όροι χρήσης
Copyright @ 2013 Mantis International. All rights reserved. Created by ma5t.